Rólunk

Az ingatlanközvetítői pályafutásunkat 2016-ban kezdtük, akkor még beosztottként egy hazai vállalatnál. Az FP Ingatlan – A Fair Play ingatlanközvetítés! nevű közös vállalkozásunkat 2020 márciusában hoztuk létre, azzal a céllal, hogy magas szintű szaktudásunkkal, átfogó piaci ismereteinkkel, őszintén és becsületesen segítsük ügyfeleinknek ingatlanuk eladásában vagy bérbeadásában. 

Ügyfeleink elsősorban azok az ingatlan tulajdonosok, akik ingatlanjukat bérbe kívánják, adni vagy el szeretnék adni – legyen az lakás, kertes ház, iroda vagy üzlethelység – és egy olyan megbízható ingatlankövetővel szeretnének együtt dolgozni, akire bármikor számíthatnak. 

Célunk nem az, hogy találjunk egy bérlőt vagy vevőt, hanem megtaláljuk az ideális bérlőt vagy vevőt, egy mindkét fél számára előnyös üzletet kötni. Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ez pedig véleményünk szerint csakis korrekt hozzáállással, lelkiismeretes munkával, tisztességes üzletkötéssel és őszinteséggel érhető el.

A brandünk mottójaként is ezért választottuk ezt: A FairPlay ingatlanközvetítés!

Az ingatlanok értékesítése során teljes körű szolgáltatást biztosítunk, a lakásfelvételtől kezdve a lakásbemutatáson át egészen a szerződéskötésig segítünk.

Az évek alatt kialakult jó, személyes kapcsolatoknak köszönhetően megbízható szakemberekkel dolgozunk együtt, akikkel együtt a szükséges kötelező hivatali, adminisztrációs ügyletek elvégzésében is tudunk segítséget nyújtani úgy, mint közjegyzői hitelesítés, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészítése, hiteltanácsadás. Mindezen felül a későbbiekben követjük az ingatlan sorsát.

Mi nem egy cég vagyunk, hanem önálló okleveles ingatlanközvetítők, akik személyes kapcsolatot ápolnak a tulajdonosaikkal, és az ügyfeleikkel, ezért sokkal jobban ismerjük őket, és célirányosabban tudunk nekik segíteni.

Benkovics Bettina

Okl. Ingatlanközvetítő, Real Estate Agent

Szálas Orsolya

Okl. Ingatlanközvetítő, Real Estate Agent